Book en tur via email: ordre@rushxpress.dk, eller ring på tlf. 70 100 103

Rush Xpress er sikkerhedsgodkendt transportør.

Transportører som skal indlevere gods til et luftfartsselskab skal godkendes af SLV - Statens luftfartsvæsen.


Denne godkendelse opnås kun, hvis transportøren har udarbejdet procedurer for modtagelse, kontrol, opbevaring, transport og lastning af gods.

Rush Xpress har følgende sikkerhedsgodkendelsesnummer hos SLV: 2508
Du kan se vores godkendelsesbevis her (PDF-fil)

Sikkerhedsbestemmelser
Ved flytransport gælder visse sikkerhedsbestemmelser. Forsendelsen skal kunne tåle de tryk- og temperaturforskelle, der opstår under en flyvning. Varens indpakning skal være helt tæt og skal i øvrigt være emballeret, så indholdet ikke render ud, selv om den yderste emballage beskadiges eller går i stykker.


Afsendere, der ikke er kontokunder hos Rush Xpress eller der til egen levering benytter en ekstern transportør til Rush Xpress, som ikke er sikkerhedsgodkendt efter bestemmelserne i luftfartsloven, må påregne, at tiden for en bestilling og indlevering øges med 30 minutter grundet sikkerhedstjek. Denne ekstra tid afregnes jævnfør Rush Xpress' gældende prisliste og tillægges prisen.


Rush Xpress forbeholder sig retten til at kontrollere forsendelsers opgivne indhold inden luftfragt, i henhold til internationale såvel som nationale love og forskrifter om forsendelser ombord på luftfartøj.

Rush Xpress ApS - Avedøreholmen 88 - 2650 Hvidovre. Tel. 70 100 103 - info@rushxpress.dk